top of page

Кое заведение да посетим?

Здравейте, скъпи читатели!

Тъй като сте се насочили към Шабла е време да разберете къде е най-добре да похапнете. Ще Ви представя две заведения: едното е на морето, а другото в града.

Първото заведение което мога да Ви препоръчам е ресторант "Лаваца", намира се в близост до бунгала "Сий Вю". Ресторантът ще Ви даде възможност да се любувате на красивото синьо море и да се наслаждавате на вкусна храна. Там ще откриете чудесни морски дарове и различни специалитети. Заслужава си да го посетите.

Следващият ресторант, който мога да ви препоръчам се намира в град Шабла. Това е ресторант "Оазис". Лятната им тераса Ви отделя от града, заобиколени сте от цветя, хапвате невероятна храна и си говорите под съпровода на приятна тиха музика. Там ще откриете много вкусни и свежи салатки, добре приготвени ястия и интересни сладки изкушения.

26 views0 comments

Recent Posts

See All

Празникът на града

Здравейте, скъпи читатели. Днес реших да Ви запозная с предстоящото събитие в града ни на 2ри юни. Това е денят, в който се чества празникът на най-северният български черноморски град. Смята се, че е

Comments


bottom of page